Eлимпекс е официален вносител на SONOFF умен дом в България

От Февруари 2024, ЕЛМИПЕКС ЕООД има удоволствието да представи най-новото попълнение в портфолиото на компанията, eдин от световните лидери в производството на Умен дом – SONOFF.

SONOFF предлага изключително разнообразна гама от изделия, които да помогнат за изпълнението на всяко желание за автоматизацията на вашия дом независимо дали чрез Wi-Fi или Zigbee 3.0 – Превключвателни модули за монтаж в конзоли и разклонителни кутии, ключове за осветление, измерватели за топлина, влажност, консумация на електрическа енергия и контакти. LED ленти и крушки. Тъч панели за централизирано управление на Wi-fi и Zigbee 3.0 устройства. Хъбове за управление на Zigbee 3.0 устройства.
SONOFF работи активно за бъдещи продукти с Matter протокола, разработен и налаган от компании като Google, Apple, Amazon и Zigbee Alliance.
Matter протоколът ще позволи лесното управлението на Matter устройства от всякакви марки от само един панел/софтуер/хъб . Ние сме първите в България, които разполагат налично на склад с първия пуснат от SONOFF Matter enabled продукт – MINIR4M.

Продуктовата гама за дистрибуция от нас засега е насочена към Wi-fi устройства, но в най-скоро време ще се разшири и с Zigbee 3.0 устройства и всички бъдещи Matter продукти.