Сестринско-повиквателна система

  • Елимпекс ЕООД е една от първите фирми в България интегрирала специализирана болнична система в редица болнични заведения в цялата страна – МБАЛ ВМА, УМБАЛ Александровска и др.
  • Системата Mediopt, част от портфолиото на световния гигант SCHENIEDER ELECTRIC, която през годините се е доказала като изключително надеждна и ефективна система. Тя насочена към висок клас обекти, където се търси безкомпромисно качество. Mediopt предлага изключително голям набор от функционалности, както за пациентите така и за обслужващия персонал на болничните заведения.
  • От 2023 г. Елимпекс предлага бюджетна сестринска повиквателна система YHE-968K по двупроводна линия на китайската компания YARWARD ELECTRONICS. YARWARD са абсолютния лидер на китайския пазар за сестрински повиквателни системи и предлагат качествена система насочена към домове за стари хора и болнични заведения. Системата YHE-968K се изнася по-целия свят, като разполага стандартно с 3 или 5 типа повикване, в зависимост от спешността му и разговорна връзка между пациент и болничен персонал. YARWARD предлагат и други видове системи – IP, безжична, и други жични системи – аналогови и цифрови. В брошурата и презентацията, които може да изтеглите по-горе, може да се запознаете със система YHE-968K.